μυστικά ομορφιάς από άλλες χώρες


 

Αν θέλετε πάντα να δείχνετε νέα και όμορφή, πρέπει να ακολουθείτε τις συμβουλές ομορφιάς των ειδικών, αλλά και να γνωρίζετε τα μυστικά ομορφιάς που βρίσκονται και σε άλλες χώρες. Διάβασε παρακάτω πώς με τη βοήθεια των μυστικών από διάφορες χώρες θα δείχνετε πιο όμορφη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι.

Πρώτος σταθμός είναι στη Ιταλία, καθώς οι Ιταλίδες έχουν υπέροχες βλεφαρίδες γιατί έχουν μάθει από τις μαμάδες και τις γιαγιάδες τους να τις περιποιούνται κάθε βράδυ με καστορέλαιο έτσι ώστε όχι απλά να μην σπάνε αλλά να δυναμώνουν και να μεγαλώνουν με πιο γρήγορους ρυθμούς.

Απλώστε και εσείς κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο λίγες σταγόνες στα βλέφαρα σας και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας.
Στην συνέχεια στην Πολωνία το μέλι χρησιμοποιείται ως καλλυντικό από μαμάδες και κόρες αλλά με διαφορετικό τρόπο. Οι μαμάδες το ζεσταίνουν και το απλώνουν σε ολόκληρο το πρόσωπο τους για ενυδάτωση ενώ οι κορούλες τους το χρησιμοποιούν ως μπάλμ χειλιών για να μαλακώνουν τα χείλη τους!

Στην Ινδία το γιαούρτι και τα αμύγδαλα είναι προϊόντα καθημερινής περιποίησης στην Ινδία. Πολτοποιήστε 10 αμύγδαλα και προσθέστε στο μείγμα αρκετή ποσότητα γιαουρτιού έτσι ώστε το μείγμα να είναι εύκολο να απλωθεί!

Απλώστε σε καθαρό δέρμα και αφήστε τη μάσκα να ενεργήσει για 20-25 λεπτά. Αλλά και το λαδάκι καρύδας είναι ότι πρέπει για τα μαλλιά σας. Απλώστε το στα μαλλιά σας για ενυδάτωση και δύναμη.

Τα έλαια καρύδας χρησιμοποιούνται ως προϊόντα περιποίησης μαλλιών μιας και χαρίζουν δύναμη και λάμψη. Ακόμα με όπλο σας το λάδι καρύδας ειδικά αν έχετε λεπτά μαλλιά, μπορείτε να βελτιώσετε κατά πολύ την υφή τους ενώ οι γυναίκες στην Ινδία κάνουν μασάζ αφού πρώτα έχουν ζεστάνει τα έλαια.
Τέλος στην Αίγυπτο το μυστικό για κατάλευκα δόντια δεν είναι άλλο από ένα συνδυασμό σόδας και χοντρού αλατιού! Απλώστε το μίγμα στα δόντια σας με τα δάχτυλα σας και αφήστε το για ένα λεπτό περίπου.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

zougla.gr

Σχολιάστε