πως το θες / από όΛων

σε αποστολή με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

.Ραντεβού την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Εργασία σε δράσεις ανά τον κόσμο» στο γραφείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Αθήνα (Ξενίας 15, κοντά στην πλατεία Μαβίλη).

Να ενημερωθείς για το ρόλο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, τα είδη των αποστολών, τις ειδικότητες που αναζητάμε, τις βασικές προϋποθέσεις για κάθε υποψήφιο και πολλά ακόμα.

Κάθε χρόνο περισσότερα από 3.000 άτομα, διεθνές προσωπικό, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και σε συνεργασία με τους 29.000 συναδέλφους από το ντόπιο προσωπικό υποστηρίζουν τους πληθυσμούς που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Οι ομάδες που εργάζονται στα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières/MSF) παρέχουν ιατρική ανθρωπιστική βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συρράξεις, που κινδυνεύουν από επιδημίες, που βρίσκονται αποκλεισμένα από την παροχή ιατρικής φροντίδας ή που έχουν πληγεί από κάποια φυσική καταστροφή.

Τα μέλη των ομάδων μας προσφέρουν την πρακτική τους εμπειρία σε περισσότερες από 60 χώρες. Συχνά καλούνται να ζήσουν και να εργαστούν σε δύσκολες συνθήκες. Το ασταθές περιβάλλον γίνεται η καθημερινότητα τους. Το έργο τους είναι σκληρό και απαιτητικό, αλλά η ανταμοιβή για την προσφορά τους είναι τεράστια.

Οι MSF αναζητούν επαγγελματίες υγείας, καθώς και επαγγελματίες από άλλους τομείς που καλύπτουν θέσεις τεχνικής υποστήριξης, συντονισμού, οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Ενημερωθείτε για τις ειδικότητες που αναζητάμε για να εργαστούν στις αποστολές μας, παντού στον κόσμο, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

Περισσότερα εδώ: https://msf.gr/work-with-us

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s